Was ophaal?

Was ophaal?

Timesaver houdt in dat we uw vuile was ophalen en schoon, fris en netjes gevouwen bij u terug bezorgen. Wij doen al het werk voor u. Eerst worden uw kleren gesorteerd op kleur. Daarna wassen en drogen we uw kleren (in aparte machines voor iedere klant), waarbij we rekening houden met uw wensen.

Was laten strijken?

STRIJKEN
Overhemd € 2,30
Broek , Spijkerbroek € 1,60
Pantalon € 2,25
Jurk vanaf € 1,80

Waar kan ik mijn kleren laten strijken?

Strijken is verleden tijd met de dobbi strijkservice De strijkservice is bij ons heel simpel, we komen bij jou thuis overal in Nederland, op elk adres. We halen het op, maken het mooi schoon, strijken het netjes en kreukvrij en brengen het dan weer terug.

Was en strijk app?

Met deze app – Dobbi- op je telefoon is stomen, wassen of strijken kinderspel! Duidelijk. Intuitief en concurrerend. Maar wel véél makkelijker – en bijkomend voordeel: je raakt dat (waar heb ik dat verstopt?)

Hoe wast een stomerij?

Textielreinigers reinigen het aangeboden wasgoed in een organisch oplosmiddel (chemisch reinigen) of in water. De stoom die in een stomerij gebruikt wordt dient ter verwarming van de reinigingsmachines en voor het afwerkingsproces (persen en strijken).

Wat kost het om de was te laten doen?

€ 0,55 per kledingstuk. Prijzen zijn inclusief 21% BTW….15-20 kg.

Blouse/overhemd € 4,10
Polo € 1,40
Trui/vest € 1,60
Sweater € 1,60
Spijkerbroek € 1,60

Wat kost strijken per uur?

Waarom berekenen wij een stukprijs en geen kilo- of uurtarief?

Dames- en herenkleding Prijs per stuk
Blouse of overhemd lange mouw – plat gestreken * € 2,18
Blouse of overhemd korte mouw – rond gestreken * € 2,03
Blouse of overhemd korte mouw – plat gestreken * € 1,67
Trui/ T-shirt/ sweatshirt/ vest, lange mouw € 1,75

Hoeveel verdien je als strijkster?

Het loon van een deeltijdse strijkster: 1.000 euro netto.

Wat kost wasservice?

Prijslijst

Zelfservice
wassen + strijken + hangend meer dan 5 2,10
wassen + strijken + vouwen 2,80
alleen strijken + hangend 1,60
alleen strijken + vouwen 2,30

Kan stomerij vlekken verwijderen?

De stomerij is perfect voor het verwijderen van vlekken en geurtjes. Huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes verwijderen vlekken weleens, maar dat gaat vaak ten koste van je kleding. Het is een beter idee om je kledingstukken toe te vertrouwen aan een professionele stomerij die kundig de vlekken en geurtjes verwijdert.

Hoe werkt stomen bij stomerij?

opgespannen op een stoompop waardoor eerst stoom en dan lucht blaast. De stoom maakt het artikel vochtig zodat de kreukels eruit gaan, en de lucht zorgt voor een goede droging en het in vorm brengen van de kleding. Het opmaken/strijken is zeer arbeidsintensief en vergt net als het ontvlekken, een hoge vakkundigheid.

Waar kan ik mijn was doen?

24/7 wassen en drogen Een was draaien bij AVIA kost € 4,- tot € 8,- per wasbeurt. De apparaten werken op muntgeld en zijn dan ook 24 uur per dag te gebruiken; ook op tijden dat je niet meer bij de wasserette kunt aankloppen. Een volle wasmand hoeft dus nooit meer een probleem te zijn.

Recent Posts

Categories