Kan je Apple Pay met SNS?

Kan je Apple Pay met SNS?

Zo tweette de SNS Bank in januari vorig jaar met Apple in gesprek te zijn. Inmiddels ondersteunen meerdere Nederlandse banken Apple Pay; grote banken als ING, ABN Amro en Rabobank, maar ook kleinere banken als bunq. De drie Volksbank-banken kunnen sinds 2017 mobiel betalen met NFC op ondersteunde Android-smartphones.

Waarom doet SNS geen Apple Pay?

Momenteel ondersteunen de apps van SNS, ASN Bank en RegioBank nog niet de Wallet-app van Apple. Dit is een vereiste om Apple Pay aan te kunnen bieden, omdat vanuit de apps de betaalpas ingeladen wordt op de iPhone en Apple Watch.

Welke banken accepteren Google pay?

Gebruikers kunnen in de Google Pay-app of via pay.google.com hun bankgegevens invullen en bijvoorbeeld een creditcard of bankpas toevoegen. Dat kan alleen bij een van de banken die de dienst ondersteunen: ABN AMRO, Adyen, Bitpanda, Bunq, Curve, iCard, Monese, N26, PayrNet, Revolut, Swan, Viva Wallet, Wise en ZEN.COM.

Hoe werkt Apple Pay SNS Bank?

Download de Android app, houd je mobiel tegen de betaalautomaat en je hebt betaald! Razendsnel betalen met je telefoon met NFC. Geen contant geld of betaalpas nodig. Bedragen onder € 50 zonder mobiel betalen code.

Hoe werkt betalen met telefoon SNS?

Contactloos betalen met je telefoon? Heb je een smartphone met Android 5.0 of hoger en een NFC-chip? Download dan ook de SNS Mobiel Betalen app. Dan betaal je met je telefoon door ‘m gewoon tegen de betaalautomaat te houden.

Welke banken werken met Apple Pay?

In Nederland is Apple Pay al enige tijd beschikbaar via ING, ABN AMRO en Rabobank. Ook bunq en Knab bieden de dienst aan. Uit onderzoek van De Nederlandsche Bank bleek onlangs dat het aantal contactloze betalingen enorm is gestegen.

Welke kaarten geschikt voor Apple Pay?

Welke banken en kaarten ondersteunen Apple Pay? Apple Pay ondersteunt de meeste grote aanbieders van creditcards en betaalpassen, waaronder Visa, MasterCard en American Express. Apple’s Apple Card wordt ook ondersteund, niet verwonderlijk.

Welke banken ondersteunen Google Pay in Belgie?

België: ondersteunde betaalmethoden

Banken Ondersteunde kaarten
Bunq Mastercard-kaarten
Buy Way Personal Finance SA Mastercard-creditcard
CBC Carte Bancaire CBC (pinpas)
Curve OS Limited Mastercard-debet

Welke banken ondersteunen Samsung pay?

Welke banken zijn compatibel met Samsung Pay?

 • Visa.
 • MasterCard.
 • American Express.
 • JPMorgan Chase.
 • bank van Amerika.
 • Citi.
 • Amerikaanse bank.
 • PNC.

Hoe betaal je met je telefoon SNS bank?

Heb je een smartphone met Android 5.0 of hoger en een NFC-chip? Download dan de SNS Mobiel Betalen app. Dan betaal je met je telefoon door ‘m gewoon tegen de betaalautomaat te houden.

Hoe kan ik met Apple Pay betalen?

Online of in apps betalen met Apple Pay

 • Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
 • Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop ‘Volgende’ of de knop ‘Vouw uit’ naast uw standaardkaart.
 • Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
 • Bevestig de betaling.

Kan je met SNS met je telefoon betalen?

SNS introduceert een speciale app voor contactloos betalen met je mobiele telefoon: SNS Mobiel Betalen. Hierdoor hebben klanten, met een Android-toestel met NFC-chip en Android 5.0, geen contant geld of pinpas meer nodig om te betalen. De Mobiel Betalen app is gratis te downloaden in de Google Play Store.